Vergaderlocatie

Niet enkel een verblijf om te slapen, maar nu ook uw ideale vergader locatie ( met eventueel een overnachting ) Of u nu op zoek bent naar een inspirerende ruimte voor een productieve vergadering of een rustige plek voor een heisessie, bij Hofstay195 bent u aan het juiste adres. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om zowel comfort als functionaliteit te bieden, zodat u ongestoord kunt werken. Zowel binnen als buiten zijn er meerdere mogelijkheden om in kleine groepjes te brainstormen en werken of om al wandelend tot inspiratie te komen. Beamer, LCD scherm (verrijdbaar) en WIFI zijn aanwezig.Er zijn genoeg parkeer mogelijkheden op ons erf.

We begrijpen dat u wellicht meer informatie wenst over de specifieke details en mogelijkheden van onze ruimtes. We denken graag met je mee over de beste plek en invulling van jouw bijeenkomst.

Op basis van uw specifieke wensen en budget maken wij een passend voorstel .

Voor reserveringen of verdere vragen, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen bij Hofstay195!