Omgeving

Op deze landelijk gelegen locatie aan de rand van de Veluwe in Achterveld (tussen Amersfoort en Barneveld) kunt u tot rust komen. Ideaal als uitvalsbasis voor een wandeling of een fietstocht, of een bezoek aan Amersfoort . Maar zeker ook geschikt voor een vriendenweekend. met een wandelroute die alleen voor onze gasten toegankelijk is. U kunt op verzoek verse melk van onze koeien drinken, en zelf eieren uit het kippenhok halen. wanneer  u op de veranda zit komen onze koeien bij u langs wandelen.

Achterveld is gelegen in de gemeente Leusden (in 2017 uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar) waar je dus heerlijk kunt wandelen over de Klompenpaden, fietsen door de Gelderse Vallei en Veluwe of op skeelers de omgeving verkennen , skeelerroutes aanwezig en een speciaalzaak in de buurt (Mijnten). Ook bij kasteel Stoutenburg en landgoed Den Treek is het erg mooi. 

Honger gekregen van het wandelen of fietsen? U kunt uitgebreid eten koken in uw verblijf, maar u kunt ook heerlijk eten bij bijvoorbeeld De HessenkarNog Eentje of De Roskam. Maar het is ook leuk om te happen en trappenSkaten en Eten of te happen en stappen

Daarnaast is er regelmatig wat leuks te doen in de omgeving. Bijvoorbeeld in AchterveldBarneveld of Amersfoort.